vineri, 4 octombrie 2013

Other half of you

Sunt zile in care te refugiezi in lucrurile marunte. In rutina pe care ti-ai format-o si pe care o urmezi fara sa iti dai seama. Iti bei cafeaua dimineata, verifici mailurile si Facebook-ul fara sa vezi sau sa citesti prea atent. Vorbesti cu lumea despre nimicuri fara sa iti pese cu adevarat de ceea ce spui.


Dar toate astea sunt refugii temporare pe care le poti folosi doar o anumita perioada de timp. Vine un moment in care parca te trezesti dintr-un vis si gandurile toate iti navalesc in minte. Atunci nu mai poti sa fugi si trebuie sa dai piept cu cele mai negre sentimente.

Te simti gol si astepti ceva ce nu mai vine. Ai nevoie de jumatatea aceea care sa-ti faca viata altfel. Sa iubesti cu intensitatea aceea ce te face viu. Sa-i simti prezenta chiar daca nu este langa tine fizic. Sa speri ca se gandeste la tine in momentul acela si sa zambesti fara motiv doar cand fata ei iti apare in minte.

Ai nevoie de uiti de toate sentimentele acelea care te apasa si te revizualizarea unor momente ce puteau sa se desfasoare altfel. Sa nu iti apara mereu scenarii despre cum ar fi mers daca ai fi spus altceva sau ai fi facut ceva diferit. 

Speri sa uiti ca ai iubit pe altcineva si ca inca iti mai pasa. Sa treci mai departe si sa iesi din mlastina asta a trecutului. Ai vrea sa te gandesti la viitor cu speranta si sa nu astepti ca zilele sa treaca pe langa tine fara rost.Ai vrea sa scapi de vechiul eul si sa-l inlocuiesti cu altul mai optimist, sau pur si simplu mai impacat cu el insusi.

Zilele acelea in care cazi prada regretelor sa fie doar o amintire urata si nu o sursa constanta de durere si pareri de rau. Ai vrea sa uiti si sa incepi iarasi. Dar ai nevoie de o Ea care sa te inteleaga si sa-ti inteleaga micile ciudatenii.

Ai nevoie.


3 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!