duminică, 4 august 2013

That bitch!

Cu totii, si aici ma refer la baieti, am avut in viata noastra o tipa de care ne placea. Era frumoasa, desteapta si radea la glumele tale. Chiar te gandeai..."bai frate ce are in neregula de se uita la mine?" Ai last un pic de timp sa treaca si ti-ai dat seama ca nu era nimic in neregula. Nu parea genul ala care sa se arunce de la bloc daca nu merge bine sau sa te fugareasca cu ceva ascutit.



Asa ca treci la pasul urmator: vrajeala serioasa. Acum esti baiatul ala serios ce incearca sa fie grijuliu cu ea si sa o faci sa inteleaga cam ce vrei tu de la ea. Nu mai stai pe langa alte fete, ca sa ii arati ca o vrei doar pe ea si o sorbi din priviri. Ea raspunde la toate semnalele si presezi.

Pana sa faci pasul in care sunteti un cuplu fericit vine surpriza: s-a cuplat cu altul. Asa din senin, fara sa spuna ceva, fara o aluzie macar. Acum tu stai si te gandesti daca poate ai inteles gresit semnalele, dar nu prea pare posibil.Refuzul a fost clar.  Apelezi la variante ajutatoare si intrebi un prieten/a. Acolo toata lumea va vede casatoriti si puradei. Acum ca baiat ai cateva variante. 

Prima ar fi sa spui ca este curva. Cam asta facem noi baietii cand ne refuza vreo fata. O etichetam asa repede, iesim la bere si your bros spun acelasi lucru, ba chiar aduc si argumente. Treci peste si iesi iar la vanat, caci mai sunt gazele.

A doua varianta ar fi sa lupti. Sa afli cine este adversarul, sa faci gesturi romantice si sa arati ca esti mai bun. Poate sa reuseasca sau poate la fel de bine sa nu. In ultimul caz risti sa devii patetic si nici tu nu o s-o ti-o ierti peste cativa ani. Daca totul merge ca uns atunci instinctul acela al omului din pestera se va destepta in tine si vei fi marele sef ce si-a ales cea mai frumoasa prietena.

Ultima varianta ar fi ignorarea. Merge extrem de bine si consta in ignorarea totala a fetei dupa momentul fatidic. Daca ai fost confidentul ei, o sa fie naspa pentru ca o iti lipseasca. O sa parcurgii stagiile alea cu furia, aceptarea bla, bla. Dar o sa iti treaca cu timpul. Si ea o tot o sa raman that bitch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!