luni, 18 februarie 2013

Iubeste Romania pentru prosti!

Ma gandesc ca titlul acestui articol ar fi fost mult mai potrivit decat cel folosit de Gandul: "Why don't you come over?"
In primul rand spunem adevarul si nu trebuie sa ne gandim la mai multe motive pentru a atrage un strain. Daca ai oameni prosti in tara, cine ar refuza sa te viziteze? Pentru distractia si tot ar veni, ca sa nu mai vorbesc de facut bani. 

Nu spun ca in Romania traiesc exclusiv prosti, dar tind sa cred ca sunt majoritari. Daca altii se gandesc ca peste 10-20 de ani vom fi invadati de rromi, unguri sau alte nationalitati, eu ma tem de prosti. Si nu o sa mai conteze nationalitatea sau culoarea atunci cand vei avea in fata un dobitoc.
Poate ca sunt multi ce vor spune ca nu am dreptate si eu insumi sunt un specimen sub acoperire, generalizand datorita pesimismului. Pentru a va demonstra ca nu sunt pesimist, caci  inteligenta este mai greu de aratat, va rog sa alegeti orice ziar de la noi din tara. Treceti peste articolele prost scrise si cititi comentariile. Acum cred ca va inchinati asa ca o sa va las 2-3 secunde.

Buun. Acum ca v-ati revenit din lectura asa-zisei intelepciuni neaose, mai uitati-va inca o data. Ati remarcat, banuiesc, greselile gramaticale grave ce nu pot fi puse pe seama grabei. Daca tot nu sunteti convinsi alegeti o pseudo-vedeta, intrati pe profilul acesteia de Facebook si minunati-va. Incepand cu posesoarea/posesorul contului pana la miile de fani veti gasi sute de greseli. Prosti si proaste comentand intr-un dialect obscur al limbii romane, unde cratimele sunt  optionale si de multe ori puse in cel mai nepotrivit loc.
Ma amuza faptul ca de multe ori sunt oameni instariti, ce muncesc prin tari straine si isi imortalizeaza avutia pe Facebook. Oarecum ironic, tinand cont de modul in care comunica cu semenii lor.

Acum sper ca v-am convins ca sunt intr-adevar foarte multi prosti in a noastra tara. Acum sa schimbam frunza Elenei Udrea si motto-ul si sa asteptam indobitocirea strainilor in spatiul carpato-danubiano-pontic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!