sâmbătă, 8 septembrie 2012

Prostitutie sau gimnastica?

  Inca o data presa autohtona ne arata cat de usori poti sa distrugi viata unui om prin cateva stiri rau-intentionate, caci altfel nu pot sa le zic.
  De cateva zile Libertatea si Click ne bombardeaza cu o stire senzationala: o fosta gimnasta s-a apucat de prostitutie in Germania. Numele fetei nu este atat de important ci situatia. Nu numai ca "jurnalistii" nostri s-au apucat sa scrie, dar nici macar nu au verificat informatiile. Poate este ea, sau poate nu. Exista profiluiri false si cu alte "vedete" de la noi, incepand cu Monica Columbeanu si sfarsind cu Bianca Dragusanu. Nu am auzit mare galagie pe aceasta tema. Poate erau profiluri adevarate. De ce nu a iesit un mare scandal?
   Si acum ma intreb: daca este adevarat profilul de ce m-ar interesa? Fata a muncit inca de la 3 ani sub steagul nostru. Si-a sacrificat anii cei mai frumosi pentru a reprezenta Romania. Nu conteaza daca a facut performanta sau nu. Doar sacrificiul este important. Si acum se prostitueaza in tari straine. Oare s-a dus acolo pentru ca a fost apreciata in Romania? 
   Eu nu spun ca i-a pus cineva pistolul la cap pentru a se prostitua, dar nu inteleg de ce sar jurnalistii pe asa ceva. Este majora, lucreaza legal in tara respectiva, plateste taxe  si va primi o pensie pentru meseria ei recunoscuta legal.
   Ce-ar fi trebuit sa faca? Sa ramana in Romania, unde nici bursele pentru olimpicii din 2008 nu se mai dau pentru ca s-au PRESCRIS. Va dati seama cum am ajuns: sportivi ce au cucerit medalii olimpice . De ce sa nu castige bani pentru o viata normala? Doar pentru ca suntem ca viermele din rahat patrioti?
    Stiti vorba aia din Biblie:Acela dintre voi care este fără de păcat să arunce primul cu piatra. Ar trebui sa tinem cont de ea si sa ne vedem de vietile nostre.

P.S. Am fost placut impresionat de reactiile cititorilor ziarelor de scandal. N-au aruncat cu noroi si s-au gandit si la greutatile vietii nu doar la senzational. 



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!