marți, 20 martie 2012

Faith in humanity restored - Part 1

    Daca nu este prima oara cand imi cititi blogul, atunci stiti ca sunt dezamagit de generatiile ce vin din urma. Totusi, trebuie sa marturisesc ca acest tren merge inca de pe vremea lui Plato si o sa continue pana la sfarsitul nostru ca rasa.
    Totusi am gasit pe internet si cateva cazuri ce m-au facut sa am sperante pentru viitorul planetei si al omenirii. Chiar daca sunt mici sau putini, au schimbat lumea in care traiesc si sunt un exemplu nu doar pentru generatiile tinere ci si pentru categoriile de varsta. Astazi voi posta prima parte a acestui articol, urmand ca atunci cand timpul imi va permite sa revin si cu partea a doua. Nu v-am rugat acest lucru pana acum si nici nu m-a interesat pana acum, dar daca cititi incercati sa dati share pe retelele de socializare. Oamenii trebuie sa vada acesti mici omuleti.


Abby Miller


Abby Miller este o cantareata de doar 12 ani ce canta pe strazi pentru a strange bani pentru un baietel de 4 ani, Taylor Love ce sufera de doua tipuri de cancer. Al doilea tip de cancer a fost cauzat de tratamentul pentru primul fel de cancer. Abby a auzit de cazul baiatului si a dorit sa se implice in acest caz. Asa ca a luat chitara si a iesit pe strazi pentru a strange bani. Dupa ce presa a aflat de povestea sacrificiul ei, donatiile au inceput sa curga, iar Abby a declarat ca restul banilor se vor duce spre dezvoltarea unui nou tip de tratament pentru cancer.


Olivia Bouler


Olivia Bouler are 11 ani si a reusit sa stranga peste 200.000 de dolari pentru Societatea Nationala Audubon, ce se ocupa cu salvarea pasarilor ce au fost afectate de varsarea de petrol din Golful Mexicului. Totul a inceput cand Olivia a vazut la televizor cum pasarile mureau din cauza petrolului. Nestiind cum sa ajute, a trimis o scrisoare Societatii Audubon oferindu-se sa ajute prin vanzarea ilustratiilor sale. Dupa ce lumea a aflat de pe internet de actiunea ei, Olivia a inceput sa primeasca sume din ce in ce mai mari pe desenele ei. Pana astazi are peste 150 de asemenea ilustratii vandute.

Cameron Cohen


In urma unei operatii de indepartarea a unei tumori, Cameron Cohen a fost nevoit sa stea luni de zile in pat fara posibilitatea unui mod distractiv de a-si petrece timpul. Astfel dupa ce s-a facut bine a inceput sa invete programarea pe calculator. Eforturile lui au fost rasplatite cu crearea unei aplicatii pentru Iphone, iSketch, un program de desenat. Cameron doneaza o buna parte din castigurile sale pentru cumpararea si oferirea de jocuri sau carti pentru tinerii    de pana in 12 ani ce sunt spitalizati.

Jordan Somer


Jordan Somer este o tanara adolescenta din Statele Unite ale Americii ce a crea concursul "Miss Amazing", un concurs de frumusete destinat fetelor si femeilor ce au dizabilitati fizice sau mentale. Evenimentul doreste sa le faca pe aceste femei greu incercate de soarta sa castige incredere in fortele proprii si sa-si arate frumusetea. Jordan s-a implicat si la Jocurile Olimpice pentru cei cu dizabilitati si a declarat ca va continua cu aceste actiuni. Anul trecut a primit de la televiziunea Nickledoon trofeul Halo pentru cea mai activa persoana in favoarea persoanelor dezavantajate.


Pheobe Russell


In varsta de doar 5 ani, Pheobe a reusit sa sensibilizeze toata America cand s-a aflat de realizarea ei. In urma unei teme data la gradinita ce se axa pe ajutarea comunitatii, micuta a reusit sa stranga peste 3000 de dolari ce i-a donat bancii de mancare din San Francisco. Desi initial parintii si educatoarea au vrut s-o faca sa-si schimbe scopul final pentru a nu fi dezamagita, Pheobe a perseverat si a adus echivalentul a 5000 de mese calde. La doar un an dupa aceasta performanta, Pheobe Russel a recidivat si a donat produse in valoarea de 20.000 de dolari aceeasi banci de mancare. Desi are doar 6 acum, tanara nu doreste sa se opreasca pana cand toata lumea va fi satula.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!