miercuri, 8 februarie 2012

Uite curva.. nu e curva!

   Tare arde si baba se piaptana. Cam asa merge treaba la noi in tara. In timp ce jurnalisti din strine vorbesc despre criza economica si politica din Romania, cele mai citite tabloide autohtone au alt subiect. Cu cine s-a futut M.M.?
   Sunt vulgar in exprimare pentru ca sunt exasperat de curvele-vedete. Avem de-a face cu vreo 3-4 pitipoance, care se jignesc si scot de la naftalina numele mosilor ce le-au trecut printre picioare. MM s-a culcat cu Salam. Sanziana a facut un sex oral unui baiat de bani gata. Tot Sanziana si Tonciu s-au culcat pe 10 milioane cu Leo de la Strehaia. Leo nu fute pe nimeni fara bani...pana si Cruduta i-a dat cu flit.
     Ce scriu eu poate fi catalogat vulgar, ce au vorbit fetele astea pe la televizor si pe la ziar este de-a dreptul suburban. S-au injurat, s-au batut si au dat totul din casa. Cu cine au fost, pe cati bani, la ce ora, cat timp si tot asa. Mai precis si-au declarat tarifele pentru ca toata lumea sa stie.
      De ce este atat de important sa fim intoxicati cu stiri de tot rahatul? Gata a demisionat Boc si totul merge struna? Nu mai mor oamenii inzapeziti? S-a terminat criza economica? O sa ajung sa-mi doresc o alta criza doar pentru a scapa de toate tarfele din presa.

2 comentarii:

  1. Vom gasi in permanenta asa ceva in presa, pentru ca are lipici la public... Barfele si tarfele vor reprezenta intotdeauna un subiect foarte savurat, chiar daca nimeni nu recunoaste acest lucru ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. curvele sunt si vor fi mai mereu pentru ca au grija astia cu banuti sa le introduca...

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!