vineri, 28 octombrie 2011

10 demoni de zi cu zi

  Pentru ca zilele acestea a fost mare tam tam la Mitropolie( cozi imense de oameni, trafic ingreunat si eu in intarziere) m-am gandit sa fac un topic mai religios. Dar nu despre sfinti ci despre demoni. Pentru ca daca exista sfinti si ingeri trebuie sa existe si demoni. Acestia umbla hai hui prin lume si fac numai belele. Iata cativa demoni. Enjoy!


Astaroth

  • Ardad - Demonul ce face calatorii sa se rataceasca. Mai precis: pleci in vacanta, uiti copilul acasa ( Home alone), apa deschisa sau lumina aprinsa. Daca initial facea ca un calator sa ajunga in padure in loc de un amarat de han, acum se ocupa cu defectiunile GPS-ului si te face sa ajungi pe vreo strada cu sens unic.
  • Agares - Acest demon se ocupa cu limbajul murdar, cutremure sau distrugerea demnitatii. Sa presupunem ca mergi linistit si ai o cafea in mana. Fara sa vezi te impiedici si versi cafeaua pe tine...si spui cu patos : "sa-mi bag p**a". Si uite asa conducatorul a 31 de legiuni de demoni te-a facut sa injuri. Si-a terminat treaba si trece la urmatorul. Cred ca este cel mai solicitat demon de prin zilele noastre, mai ales ca se ocupa si cu distrugerea demnitatii.
  • Astaroth- Pentru vanitate, lenevie si rationalizare apelati cu incredere la Astaroth. Vine si cu un bonus : puterea de a controla serpii. Daca aveti de gand sa deschideti un pet shop ar fi o  chestie benefica daca ati face un pact cu demonul. Asa ca data viitoare cand o sa stati in pat mai mult si va ganditi ca meritati odihna, ganditi-va ca Astaroth are 1-0.
  • Ose- Demonul nebuniei. Un demon ce te face sa te crezi Napoleon, Michael Jackson sau cine mai stie ce. Ar trebui sa fie un demon legal caci multi criminali spun ca au avut momente de nebunie temporara. Va dati seama ca ar fi mult mai usor sa il chemi in instanta in apararea unui viitor locuitor al Iadului.
  • Sitri - Personal imi place demonul asta. Se ocupa cu dezbracarea femeilor. Bine si a barbatilor dar asta nu ma intereseaza. Este prezent prin camine, mai ales la petreceri , unde cantitatile de alcool si prezenta lui Sitri face ca sutienele sa zboare. Exista si site-uri de venerare ale acestui demon precum Girls Gone Wild ce arata efectele acestui spirit rau.
  • Pruflas - Se ocupa cu certurile marunte si lipsa armoniei. Ceva de genul, "de ce lasi cana de cafea acolo?" sau "iar iesi cu prietenii la bere". Deci daca aveti parte de asa ceva ganditi-va la stapanul a 26 de legiuni de demoni ce este in mod cert pe aproape si isi freaca mainile de bucurie. 
  • Belzelbut - Demonul lacomiei este mai mereu prezent astazi. Vrei un Iphone, o masina sau ultima bucatica de prajitura? Beelzelbub este la datorie si iti sopteste in ureche. Dar sa fii mandru caci este unul dintre cei mai proeminenti demoni existenti si se ocupa personal de tine. Asa ca lasa jos punga de chipsuri si gandeste-te atent ce-o sa faci in continuare.
  • Asmodeus - Este demonul dorintei si infidelitatii. Irinel Columbeanu si cele doua blonde?  Pepe si Oana? Asmodeus. Acum cred ca este ocupat pana peste cap cu infidelitati si dorinte sexuale. Nu-i problema pentru ca toti au loc in al doilea nivel al Iadului. Data viitoare cand va uitati la fundul super misto al tipei/ tipului din fata ganditi-va la Asmodeus si ardeti inima si ficatul unui peste; remediul dat de o carte religioasa pentru acest demon.
  • Verrine - Iti suna cunoscuta nerabdarea? Inseamna ca ai avut de-a face cu Verrine. Iti vine sa bati soferul de autobuz pentru ca se misca in reluare sau ai vrea sa zgaltai apartul de cafea pentru ca functioneaza prea incet. Esti mediul perfect pentru unul dintre printii demoni. Verrine apare in vechile texte antice si era invocat atunci, ca si acum cand vreun idiot se misca cu incetinitorul.
  • Lucifer - Capul tuturor relelor. Printul Intunericului in persoana. The one and only ...Luuuucifer. (Imi place boxul, ce sa-i faci.) Ai vreo problema..da vina pe Lucifer, el fiind responsabil pentru crearea tuturor demonilor de mai sus. Mai precis pentru transformarea lor din ingeri in demoni. Dar oamenii de rand ar trebui sa stea linistiti, caci se pare ca umbla doar cu oameni de vaza: Papa, Bush, Obama , raposatul Saddam si tot asa.

Un comentariu:

  1. I started reading this post with full excitement because this was looking very unique post and really it is. It helped me very much to understand this topic very well. Now I realized that it’s a big achievement for me. Please keep on.

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!