marți, 23 august 2011

7 sex records


  Pana si sexul poate sa fiu un domeniu de Cartea Recordurilor. Unii au incercat din rasputeri sa ajunga acolo in timp ce altii au ajuns acolo fara niciun efort....ma rog...un efort "placut". Enjoy!

  • Cele mai multe ejaculari ale unui barbat intr-o singura zi- 52 
Un barbat ce activeaza in industria filmelor porni si-a pus in gand sa aiba sex cu 101 femei intr-o singura zi. Din pacate miracolul a tinut doar pentru 52, dar Jon Dough, caci acesta ii era numele, nu s-a lasat si trei saptamani mai tarziu le-a satisfacut si pe restul. Un om de cuvant, ce pot zice.




  • Cel mai mare prezervativ din lume-80 de metri 
In 2003 Guilin Latex Company a fabricat cel mai mare prezervativ din lume. Avea o lungime de 80 de metri si un diametru de 33 de metri. In imaginea alaturata este un prezervativ de doar 67 de metri ce a imbracat un monument din Argentina, intr-o campanie de promovarea a prezervativului.


  • Cel mai lung orgasm- 43 de secunde
Desi femeile par satisfacute un timp mai indelungat, este oficial: ne mint. Cel mai lung orgasm documentat este de 43 de secunde. El a fost inregistrat de catre doctorii Masters si Johnson in cadrul unui experiment. Pana acum nicio femeie nu a iesit in fata sa demonstreze altceva. Ca fapt divers orgasmul barbatului dureaza intre 3 si 5 secunde.



  • Tatal cu cei mai multi copii-867 
Nu glumesc si nici nu am gresit cifrele. Numarul halucinant ii apartine lui Mulai Ismail (1646-1727), ultimul imparat al Marocului. Este posibil sa existe al tata mai prolific, dar nu exista dovezi cum este cazul lui Mulai Ismail. Statistic vorbind tipul trebuia sa aiba sex cu 4,8 femei pe zi timp de 40 de ani. Nu stiu daca sa ma bucur pentru el sau nu...

  • Cea mai mare colectie de carti erotice si porno

Domnul din imaginea alaturata are in proprietatea aceasta colectie. Doctor in sexualitate, Clifford Scheiner, colectioneaza inca din anii 60' manuscrise erotice din secolele 13, filme, fotografii sau reviste Playboy. Colectia sa depaseste 350.000 de obiecte si a costat peste 1 milion de dolari. Doar pentru scopuri academice spune el...



  • Cel mai batran tata- 94 de ani
Ramjit Raghav , fost luptator in tinerete, este pretentendul la acest titlu. Pentru ca nu a fost inca omologat inca de Cartea Recordurilor, nu este oficial, dar trebuia mentionat. Virilitatea sa pare sa provina, conform spuselor sale dintr-o dieta bazata pe nuci si iaurt. Recordul oficial este stabilit tot de un indian "tinerel", ce avea doar 90 de ani. Cred ca este ceva in apa acolo..


  • Cea mai tanara mama- 5 ani
Lina Medina (nascuta in 27 Septembrie , 1933, in Ticrapo,Peru) este cea mai tanara mama confirmata din punct de vedere medical, dand nastere la varsta de 5 ani, 7 luni si 17 zile. Parrintii au dus-o la doctor crezand ca fata are o tumora. Nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca fata lor este insarcinata. Lina a nascut prin cezariana un baietel de 3 kilograme.




7 comentarii:

  1. Tatal cu cei mai multi copii-867 şi Cea mai tanara mama- 5 ani m-au impresionat cel mai tare :|

    RăspundețiȘtergere
  2. @annitu: sa inteleg ca nu te-au impresionat intr-un mod pozitiv:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :| Ma ingrozesc fetitele care devin mame la varste atat de mici; este o mare trauma pentru ele.
    Si in al doilea rand... nu prea inteleg cum o fetita care nu are ciclu menstrual (e clar ca la 5 ani nu poti sa ai) poate sa dea nastere. Si cu cine a facut copilul ala? A mirosit o floare? Ciudat...

    RăspundețiȘtergere
  4. @TheMuffinGirl: din ce am citit eu, menstruatia apare de la nastere o varsta frageda dar exista un caz la un milion. cat despre cu cine a facut copiul....cu un var:|

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ma intreb daca au aflat cine era pedofilul in cazul aleia de 5 ani, posibil sa fi fost kiar.. ta-su?

    RăspundețiȘtergere
  6. cum scriam si mai sus...presupusul tata este un var:D

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!