miercuri, 4 mai 2011

Ziua Barbatului

Asa NU!
  Gratia divina a hotarat ca si noi, barbatii meritam o zi a noastra. Femeilor le-a dat mai multe, in mare pentru ca au cerut, in timp ce noi ne-am multumit cu una.
   5 mai este ziua in care noi, barbatii vom fi imbuibati de bere, cadouri si posibilitatea de a alege filmul la cinema. Vom recupera toate lucrurile dragute pe care le-am spus pe 14 februarie, 1 sau 8 martie. Vom primi un mesaj frumos care ne va face sa ne simtim bine toata ziua.
   Si acum gata cu gluma. Nu o sa stie nici dracu' ca este ziua barbatului. In mod cert nu o sa aleg filmul maine ( si chiar vroiam sa vad ultimul Fast & Furios), caci a mea domnita vrea ceva cu ciufulitul ala din Twilight si elefanti. Bere nici atat pentru ca facem urat la bautura indiferent de cantitate.
   Asa ca pentru toti barbatii va spun cu mana pe inima: nu primiti nimic maine, decat din pura coincidenta. NU intereseaza pe nimeni ziua voastra.Get used to it!:D

4 comentarii:

  1. Nu fi rau ma :)) o poti uita pt o zi si sa te strangi cu baietii la un film si o bere eventual :)) "am ore de practica pana tarziu :-" " :D

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat....deja planific o zi fara ea:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar deveni si sarbatoarea legala :D

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) ar fi super...dar nu m-as baza pe asta;))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!