miercuri, 19 ianuarie 2011

Top Comebacks

   Sa fi spiritual este destul de greu, mai ales daca iti lipseste istetimea. Din fericire istoria este plina de oameni ce au avut ambele. Va prezint un top cu cele mai bune replici. Enjoy!
 Winston Churchill
    Este stiut faptul ca premierul Angliei avea o problema cu bautura. La o petrecere facuta in timpul razboiului, pentru ridicarea moralului, Nancy Astor, una dintre cele mai influente femei la acea vreme i-a spus lui Churchill, dupa mai multe contre: "Daca erai sotul meu, ti-as pune otrava in cafea". Desi baut Winston a raspuns sec: "Nancy, daca eram sotul tau, as fii baut-o! "




Stewardesa
   In 1970 Muhammad Ali era campionul lumii la categoria grea. In timpul unui zbor, desi semnalul pentru centurile de siguranta era aprins boxerul nu se conformase. O insotitoare de bord l-a rugat sa-si puna centura, moment in care Ali a raspuns arogant: "Superman nu are nevoie de centura de siguranta".  Fara sa fie intimidata de faima interlocutorului, stewardesa i-a spus: "Superman nu are nevoie nici de avion".

Henry Ward Beecher
  Un cunoscut sustinator al Unionistilor in timpul Razboiul de Secesiune din America, ce a declarat ca fortele lui Lincoln vor castiga in 60 de zile. In timp ce calatorea prin lumea pentru suportul Nordului, a ajuns in Anglia, unde americanii erau un subiect tabu dupa ce invinsesera pe englezi. In timp ce vorbea un englez l-a intrebat: "De ce nu ati castigat  razboiul in 60 de zile cum te laudai?" Beecher i-a raspuns dupa un momet de gandire: "Pentru ca luptam cu americani si nu cu englezi."

Winston Churchill
1.  Inca o remarca a faimosului englez. Pana sa ajunga prim-ministru era doar un simplu functionar. La o sedinta foarte plicitsitoare, Churchill a inchis ochii si a adormit. Cel care tinea discursul, vizibil suparat l-a intrebat: "Domnule Churchill chiar trebuie sa adormiti?" Neincercand sa se scuze, viitorul premier a raspuns: "Nu. Este pur si simplu voluntar"

2.Un alt raspuns al inconfundabilului Winston Churchill
  Iarasi beat la o petrecere, a provocat mania unei alte femei prin glumele sale deocheate si lipsa manierelor. Suparata , a tipat intr-un final :"Winston esti beat!". Alcoolul nu i-a afectat creierul si i-a raspuns: "Ai dreptate Bessie, sunt beat. Si tu esti urata. Dar maine eu voi fi treaz." 

Generalul Cosgrave:

Reportera: Domnule General ce o sa ii invatati pe copii in tabara?
Generalul: O sa ii invatam alpinism, caiac-canoe, tragere cu arcul si tir (tras cu arma).
R: TIR? Dar nu este iresponsabil?
G: Nu vad de ce. O sa aiba supraveghetori care o sa ii invete sa foloseasca arma in mod sigur.
R: Nu admiteti ca este o activitate periculoasa pentru copii?
G. Nu. Vor fi sub supraveghere tot timpul.
R: Dar ii echipati ca sa devina criminali.
G: Doamna si dumneavoastra sunteti echipata sa fiti o curva si nu sunteti nu?






Un comentariu:

Bine, bine...ai ceva de spus!