vineri, 28 ianuarie 2011

Bizzare Sex Laws

 Sexul si tot ce tine de el este ceva banal in societatea de astazi, dar exista unele locuri din lume unde trebuie sa ai grija. De ce? Pentru ca exista legi ciudate ce regelementeaza  actul sexual .Chiar daca unele legi sunt vechi de sute de ani ele inca sunt valabile,deoarece nu au fost date alte legi care sa le anuleze. Enjoy...sau nu.

1. In Guam este interzis virginelor sa se casatoreasca. De aceea exista oameni a caror meserie este dezvirginarea viitoarelor mirese. ( ce meserie..te primesc parintii in casa si sunt si de accord)

2. Liban: Barbatii pot avea contacte sexuale cu un animal, atat timp cat este femela. Daca este mascul pedeapsa prin lege este moartea.

3.In Bahrein, un doctor de sex masculin nu are voie legal sa examineze organele genitale ale unei femei in mod direct. Are voie sa-o faca doar uitandu-s intr-o oglinda. 

4. Hong Kong:  O sotie ce a fost inselata are voie sa-si omoare sotul adulterin, atata timp cat o face cu mainele goale. ( Pe amanta poate s-o omoare cu orice? )

5. Santa Cruz: Este ilegal pentru un barbat sa aiba relatii sexuale in acelasi timp cu mama si fiica.( tehnic nu este in acelasi timp )

6. SUA, Washington: Exista o lege ce interzice contactul sexual cu o virgina, chiar si in ziua nuntii. ( pleci din stat, faci treaba si te intorci)

7.Columbia: O sotie este pasibila de inchisoare daca face sex cu altcineva in afara de sotul sau, dar prima noapte de amor intre cei doi poate avea loc doar daca mama fetei este in camera. ( nu era de ajuns ca mama-soacra nu te sufera)

8.SUA, Utah: O femeie nu poate face sex intr-o ambulanta in timp ce aceasta ruleaza. Daca este descoperita este amendata iar numele sau va aparea in ziarul local. ( barbatul nu pateste nimic)..

9.SUA, Virgina:  Nu poti avea relatii sexuale cu lumina aprinsa.( poate arata naspa lumea pe acolo)

10.SUA, Nevada: Este ilegal sa ai contact sexual fara prezervativ.

11.SUA: In mai multe state din America este ilegal sa ai o erectie si sa se vada. Pedeapsa o constituie o amenda sau ore in folosul comunitatii.

12. Indonezia. Pedeapsa pentru masturbare este decapitarea.

13.SUA, Dakota de Sud: Orice camera de hotel are obligatoriu 2 paturi ce trebuie sa fie mereu unul de altul la o distanta de minim un metru. Si este ilegal sa faci sex in spatiul dintre cele doua paturi.( hai ma nene afara)

14.SUA. Florida: Este interzis sexul oral. Pedeapsa maxima este de 20 de ani in inchisoare. ( ce-o sa zici in puscarie cand te intreaba ce ai facut?)

15.SUA, New York: Daca un barbat se intoarce sa se uite la o femeie care tocmai a trecut pe langa el este pasibil de o amenda si inchisoare.( cate amenzi aveam oare pana acum?)

2 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!