vineri, 3 decembrie 2010

Aliens

   Dupa anuntul facut de NASA, in care se preciza descoperirea unei bacterii de pe Pamant capabila sa supravietuiasca in medii toxice, toate ziarele au inceput sa abereze. Desi cercetatorii vroiau sa spuna ca este posibil sa gasim viata si pe planetele ce nu par locuibile, mass media crede ca acest anunt este facut pentru a ne pregati de venirea extraterestrilor. De unde stiu ziarele ce nu stie nici  NASA? De la cativa presupusi oameni de stiinta ce au lucrat la SETI (un program unde sute de antene asculta spatiul) si au anuntat ca 3 OZN-uri sunt pe cale sa aterizeze pe Pamant.Daca te chinui poti sa le vezi pe harti interactive si chiar cu telescopul peste cateva saptamani.
  Acum sincer, in cazul in care ar veni ,de ce ai vrea sa stii ca vin extraterestrii? Daca exista cu ce credeti ca o sa ne ajute? Profesorul Stephen Hawkings a spus ca in cazul unei vizite, este posibil sa se intample exact ca in cazul colonistilor spanioli si incasi. De ce toata lumea crede ca o sa fie asa, gen niste vizitatori hippie care o sa zica" make love not war" ? Noi ca o intreaga rasa, cum credeti ca ne-am comporta?
 Pana una alta, astept sa treaca si decembrie asta, fara razboaie mondiale, sfarsitul lumii sau mai stiu eu. Extraterestrii nu mai aveam....
 

7 comentarii:

  1. Ha, lumea asta o i a razna pe zi ce trece, se panicheaza,.Daca intradevar va fi sfarsitul lumii , asta nu se va intampla cand vrem noi , cine stie ce urmeaza , nu avem de unde sa stim , iar descoperirile care se fac pot fi bune sau rele depinde de contextul momentului in care va fi folosita descoperirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat..sfarsitul nu vine cand vrem noi:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai probabil ca daca ar veni extraterestrii, cu tehnologiile avansate si cu mai stiu eu ce in buzunar..., ne-ar face una cu pamantul pe care-l vor coloniza cu de-ai lor. Am avea niste frati mutanti si niste copii superdestepti, dar cu corp de animal preistoric si cap de maimuta. Am imaginatie, cred. Ei, nu. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. marea majoritate ii vad mici si grei, ca ai mei din imagine sau verzi cu antene..deci ai imaginatie:>

    RăspundețiȘtergere
  5. Te-am adaugat la blogroll. Astept sa apar la tine si eu.
    http://stefan114.blogspot.com/
    Pai asa se intampla cu absolut orice subiect. Posibilitatea existentei extraterestrilor nu ar fi putut in niciun caz sa faca exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sti ca se presupune ca extraterestri au fost pe pamant si ca ei de fapt au construit templele si piramidele si ca tot ei au ajutat oameni sa evolueze...?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ anonim stiu de teoria asta...asteptam confirmarea:)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!