vineri, 7 mai 2010

Bad

  Intre 2-3 posturi light mai scriem si unul nu atat de placut. Vuieste presa despre masurile anti-criza, sau ma rog asa numitele, luate de catre Guvern si  Presedentie.
  Micsorarea pensiilor cu 15 %, salariile bugetarilor cu 25 % si ajutorul de somaj cu 15 %. Pare de necrezut dar se intampla. In locul unor decizii coerente luate cu ajutorul guvernatorul BNR-ului, caci el stie d-astea, avem niste decizii ilogice luate cu ajutorul unor consilieri. Presedintele nostru parea chiar multumit de solutia gasita, spunand ca e mai bine decat marirea TVA-ului si a cotei unice. Dar uita ca avenit la putere cu sloganul "cota unica  de  16  %". 
  Ne este frica de FMI pentru ca nu mai vrea sa ne acorde imprumuturi. Mi se pare perfect normal. Avem de 5 ani un Guvern condus de oameni total incompetenti. Ne-am obisnuit sa cerem la FMI cand nu avem decat chiar sa facem ceva. Si uite ca nu mai vor sa ne dea...ii invinovatiti?
  Inca o masura basesciana si o sa avem lupte de strada ca in Grecia. Si vorbim de un stat mult mai dezvoltat decat noi. Sper doar sa mai avem vlaga pana atunci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!