vineri, 5 februarie 2010

Magazin de vise

Am inceput sa citesc in ziare sau sa vad la televizor un numar din ce in ce mai mare de articole referitoare la drogurile legale. Magazinele de vise cum sunt numite, si-au gasit locul prin hatisul nostru legislativ si par sa si-l pastreze pana cand doamna legata la ochii si cu balanta va taia in carne vie.
Sincer aceste shopuri sunt nu magazine de vise ci aducatoare de durere sau mizerie.Deja avem cazuri de oameni care au ajuns la spital, sau mai grav au murit. Nu se moare de la asa ceva o sa ziceti.Tin sa va contrazic, caci in timp ce marijuana are anumite calitati medicinale dovedite pe plan medical, toate chestiile pe care baietii smecheri le vand la preturi enorme sunt doar prostii. Spice Silver, Smoke, Spice Gold, Genie doar pastile ce se folosesc ca ingrasamant pentru flori, combinatii nepotrivite de plante etc.
Dai pana la 70 de lei pe un joint care provoaca paralizie sau stare de paranoia. Spuneti-mi invechit dar mi se pare absurd.Ganditi-va la voi ca aveti o viata inainte sau la ai vostrii. Credeti-ma...orice viciu este foarte greu de invins dar cu un pas mic se poate orice.

P.S. Se pare ca Guvernul a luat in serios fenomenul si va adopta un act normativ miercuri.Ramane de vazut cum se va actiona.Sper la ce e mai bine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!