luni, 25 ianuarie 2010

Chilled please!

Strang cana de ciocolata calda in maini si privesc la termometrul de afara: -11 grade. Ma simt ca un locuitor al Siberiei. Stau langa calorifer parca degeaba, caci numai faptul ca stiu ca este frig afara ma face sa tremur.
Sincer nu prea tin minte sa fii fost asa frig in ultimii ani si pare ca ca nu se mai termina.Coduri galbene si portocalii pana la adanci batraneti.
Partea buna sau ma rog nu chiar asa buna daca stau sa ma gandesc, am un patinoar natural in curte. As putea sa-mi deschid poarta si sa cer banii in schimbul unei ore de patinaj.Pana trece tot frigul asta nu cred ca am sa ies din casa decat daca este vreo urgenta( mor de foame, dau examen, etc)
In alta ordine de idei am citit in presa,caci asta mi-e ocupatia, trebuie sa fiu informat, despre moartea a 12 persoane fara adapost. S-a pornit o campanie de strangere a acestora si trimiterea lor la case sociale. Nu vreau sa par insensibil, nu am nimic impotriva campaniei, dar pe langa strangerea acestor oameni fara adapost s-a interesat cineva de oamenii care prin mila divina au o casa? Cate dintre cazurile sociale extreme a primit un ajutor?Nu s-a interesat nimeni daca acesti oameni stau in case fara caldura. Iar ajutorul pe care primaria il ofera pentru incalzire este o gluma proasta. Cel mai mare ajutor este de 200 de lei pentru cei care au venituri sub 150 de lei.Faceti voi calculele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!