sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Am visat oare?


De cand ai vazut-o ai stiut ca EA este fata potrivita pentru tine.Va completati perfect: va intelegeti din priviri,radeti la aceleasi glume si cand sunteti impreuna altceva nu mai conteaza.
Cand nu esti cu ea...te gandesti la ea.La zambetul ei ce-ti insenineaza ziua, la vocea ei catifelata ce face orice cuvant sa fie porunca pentru tine,la ochii ei ce atunci cand te pironesc uiti de absolut orice altceva,la parfumul ei suav ce-o invaluie usor...
Intotdeauna face ceva care sa te faca sa razi,indiferent cat de suparat esti.Chiar si cand te tachineaza sti ca o face pentru ca tine la tine.
Si totusi NU sunteti impreuna.De ce?God knows...poate tu nu ai avut curaj , sau poate ea ti-a taiat orice sansa ca sa nu strice prietenia dintre voi.Cert este ca pentru tine este o corvoada sa te tot prefaci.Ai vrea sa tipi cat poti de tare ca o iubesti, dar momentul oportun a trecut...acum altul o strange in brate.
Te trezesti din somn si te pui la loc in pat seara doar cu gandul la ea.Nu mai vrei sa faci nimic si viata trece pe langa tine searbada, goala si fara nici un sens.Prietenii tai iti par atat de straini incat te gandesti daca chiar i-ai cunoscut vreodata.Ai vrea sa vorbesti cu ei despre asta dar instantaneu gandul ca nu te vor intelege te cenzureaza.
Zi de zi incerci sa-ti umpli mintea cu tot feluri de nimicuri.Ai incercat sa o uiti si sa o inlocuiesti cu o alta fata,dar cateodata iti dai seama ca te minti singur si cea cu care stai acum e doar o imitatie menita sa te faca sa uiti.
Faptul ca inca vorbeste cu tine la fel ca si inainte nu face decat sa inrautateasca situatia ta.Ai vrea sa iti greseasca cu ceva,asa ai putea sa fii cu adevarat suparat pe ea si nu destinul asta ce se joaca cu tine.
Asa ca incerci sa uiti...nu stii daca va merge...dar timpul iti va da raspunsul.Pana atunci incearca sa traiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!